За нас

Фирма NIBA е продължител на първата фирма в България създател и производител  на светодиодна реклама – НИБА Консулт. Още през 1992 г изработените от фирмата художествени пана за визуална комуникация и реклама, оконтурени със светодиоди с микропроцесорно управление, будеха възхищение със своя светлинен колорит, плавно и динамично преливане на тоновете. Не случайно, още на първите рекламни изложения – РEКЛАМА ЕКСПО -92, 93, 94, фирмата е носител на три поредни награди за външна, светеща реклама.

Стотици светещи реклами и рекламни пана, създадени да украсяват!

От тогава и до днес, стотици рекламни пана и пластики, създадени от NIBA, украсяват и хармонично се вписват на фасади, сгради, покривни конструкции и интериорни елементи. Те създават настроение и комфорт.

NIBA – пионери в светодиодната реклама

Ние с гордост можем да се наречем “пионери” за популяризирането на екологията в светенето и изработването на светлинни реклами с изключително ниска енергоемкост, дълготрайност и безопасност – толкова актуално сега! Щастливи сме, че много наши колеги – фирми за външна реклама, възприеха, научиха се и доразвиват идеите залегнали в нашата идеология.

Това прави света около нас по-красив, по-динамичен и модерен!

NIBA има собствена производствена база и затваря цикъла от проектиране, производство и монтаж. Фирмата разполага с обучени специалисти: дизайнери, механици и електротехници.